
تامین سرمایه در گردش تولید آلیاژ فرو مولیبدن

- خلاصه طرح
معرفی طرح
موعد واریز سودهای پیش بینی شده |
|
1404/03/18 | مرحله اول |
1404/06/18 | مرحله دوم |
1404/09/18 | مرحله سوم |
1404/12/18 | مرحله چهارم + بازگشت اصل سرمایه |
بيشتر موليبدن براي ساخت آلياژها استفاده میشود. در آلياژهاي فولادي براي افزايش استحكام، سختي، هدايت الكتريكي و مقاومت در برابر خوردگي و سايش استفاده میشود. تعدادي از اين آلياژها عبارتند از:
١. آلياژ اينكونل ٦٢٥: داراي درصد بالايي از موليبدن است، حدود ٨ تا ١٠ درصد. موليبدن به استحكام بالايي كه آلياژ ارائه میدهد كمك كرده و همچنين به مقاومت برتر در برابر طيف وسيعي از محیطهای خشن و خورنده كمك میکند.
٢. آلياژ اينكونل ٧٢٥: اگر آلياژ فوق العاده با استحكام مورد نياز باشد، آلياژ اينكونل ٧٢٥ تقريباً همان مقاومت خوردگي آلياژ ٦٢٥ ارائه مي دهد. اما تركيب نيكل، كروم، موليبدن و نيوبيم در آن تاثير زيادي در سخت شدن و استحكام ايجاد میکند. (در حدود دو برابر اينكونل ٦٢٥)
٣. فولاد كروم موليبدن: فولاد كروم موليبدن يك آلياژ فولادي است كه به ميزان ٢٠،٠ تا ٥٠،٠ % كربن، ٤٠،٠ تا ١٠،١ كروم و ٢٠،٠ تا ٤٠،٠ موليبدن به آن افزوده مي شود. سختي فلز و قدرت و چقرمگي اين فولاد بسيار بالا است. فولاد كروم موليبدن قویتر از فولاد ضد زنگ استاندارد است و نسبت مقاومت به وزن بالايي دارد.
اين فروآلياژ در توليد فولادهاي ضدزنگ و فولادهاي مقاوم در برابر حرارت نيز به طور گسترده استفاده مي شود. توليد فروآلياژ از طريق فرآيندهاي استخراج از مواد معدني و فرآوري از مواد بازيافتي انجام میشود. در هر دو روش، فرو آلياژ از مواد اوليه استخراج میشود و پس از فرآيندهاي شيميايي و فيزيكي پالايش، بهصورت قطرهاي يا پودر به دست میآید. با توجه به كاربردهاي متنوع فرموليبدن در صنعت فولاد، اهميت آن براي توليد فولاد با خواص مكانيكي، مقاومت در برابر خوردگي و حرارت، و ضد زنگ بسيار بالاست. استفاده از فرموليبدن در صنعت فولاد باعث افزايش عمر مفيد و بهره وري ساختمانها و قطعات مورد استفاده در صنايع مختلف میشود. با توجه به روند رو به رشد صنعت فولاد و نياز مداوم به فولاد با ویژگیهای بهبود يافته، استفاده از فرموليبدن به عنوان افزودني مهم در تركيبات فولادي براي بهبود خواص و كارايي آن الزامي است.
با توسعه فناوریهای نوين، تلاشها براي بهبود و ارتقاء خواص فولاد با استفاده از فرموليبدن همچنان ادامه دارد. تحقيقات بيشتر در زمينه بهينه سازي ميزان و نحوه استفاده از فرموليبدن در تركيبات فولادي، بررسي تأثير غلظت فرموليبدن بر خواص فولاد و كشف روشها جديد در فرآوري و توليد فرموليبدن در جهت بهبود عملكرد فولاد در شرايط سخت صنعتي در حال انجام است. ماده اوليه مورد استفاده شركت زنجان برنز سولفور موليبدن میباشد كه تماما از بورس كالا خريداري میگردد. اكسيد موليبدن محصول مياني است كه صادرات آن به كشورهاي اروپايي از طريق بندر روتردام هلند و بخشي به هند انجام میشود اما به خاطر سنگ شن ها و تحريم ها از طريق كشور امارات اين موضوع اتفاق میافتد.
خلاصه ارزیابی نوین کراد
هلدینگ مجموعه شرکت های تولید کننده مولیبدن از مجموعه شرکت های آلیاژ خاتون، زنجان برنز، فرآور آذر بویین زهرا، رنگین آهن ساوه ، خاک طلایی توس مشهد و تعاونی رازی مولیبدن اصفهان تشکیل شده است، که از این بین قبلا ارزیابی شرکت آلیاژ خاتون نیز انجام شده و شرکت های دیگر نیز دارای سابقه ی طولانی مدت در زمینه ی تولید اکسید و فرومولیبدن از سولفات مولیبدن هستند.
تمامی شرکت ها دارای نیروی انسانی لازم، تجهیزات تولید و ابنیه ی مورد نیاز برای تولید این ماده ی مهم در صنایع تخصصی فلزی در جهان می باشند.
مجوزات تولید و بهره برداری شرکت موجود است، بهطور کلی، با توجه به اینکه محصول تولیدی این مجموعه صادراتی است و برای تامین آن نیز، یکسری الزامات و مجوزات خاص برای بورس کالا و شرکت ملی مس بعنوان تامین کننده ی اصلی آن لازم می باشد، عملا شرکت هیچ مشکل مجوزی ندارد، در ضمن، شرکت ارتباطات خوبی با تمام نهاد های عمومی و خاص در مقیاس صنعتی و کشوری دارد.
اصولا کار فرآوری مواد معدنی، نیروی زیادی نمیخواهد و بعد از فرموله کردن نحوه ی تبدیل ماده ی اولیه به محصولات ، فعالیت خاصی وجود ندارد، با این حال، شرکت های مطرح شده دارای چارت سازمانی و افراد مورد نیاز برای تولید محصول می باشند، هم چنین، مواد اولیه مورد نیاز برای شرکت، همیشه با فرمولاسیون یکسان توسط شرکت ملی مس ارائه میشود که این امر در یکنواختی تولید و عدم نیاز به فرموله کردن هر روزه ی مواد اثر گذار است.
شرکت های فوق حدود 12 تا 15 درصد مولیبدن دنیا را تامین میکنند و عملا 55 درصد ظرفیت تولید مولیبدن ایران را به خود اختصاص داده اند. از این منظر اکثر این محصول به خارج از کشور فروش دارد که در سطح جهانی نیز استقبال زیادی از آن می شود.
نحوه ی تبدیل سولفات مولیبدن به اکسید مولیبدن و فرومولیبدن آنچنان سخت نبوده و فرآوری این مواد بهصورت حرارتی در می باشد که سالهاست در کارخانه به صورت نهادینه درآمده و تولید انجام میشود.
تمام نیاز های شرکت در خود مجموعه ها انجام میشود، شرکت بهصورت پیمانکاری برای هیچ کسی فرآوری انجام نمیدهد از نظر دیسیپلین کاری و توانمندی، در انجام تمامی امور توانمند است.
مواد اولیه از طرف شرکت ملی مس به بورس کالا داده میشود، شرکتهای تأمین کننده ی مولیبدن، مواد اولیه را در بورس میخرند، قیمت محصول توسط شرکت ملی مس و با استناد به بورس فلزات لندن اعطا میشود. از جهت رنج قیمت، رقابت زیادی وجود ندارد و قیمت ها تغییر محسوسی نمیکند همچنین کیفیت ماده ی اولیه نیز متغیر نیست و به علت فروش دلاری محصول، عمل قیمت خرید مواد اولیه مشکلی ایجاد نمیکند.
تمامی محصولات مطرح شده به شرط درصد خلوص معین و آزمون هایی نظیر XRF و ... که به مشخصه یابی دقیق نمونه ها میپردازد، قابل فروش می باشد، پس فرآیند کنترل کیفیت چه در زمان خرید مواد اولیه و چه در زمان فروش محصول بسیار مهم است و اگر درصدی از خلوص کم و یا زیاد شود، قیمت نهایی قطعا تغییر خواهد کرد.
مجموعه ی این شرکت ها در سطح جهانی هم وزنه ای هستند و بیش از 12 درصد مولیبدن دنیا را تولید میکنند.
این محصول با توجه به کنترل کیفی در حین خرید محصول، از خدمات پس از فروش خاصی برخوردار نیست، اما شرکت با توجه به توانمندی بین المللی و نام مطرحی که دارد توان ارائه ی خدمات در صورت بروز مشکل را دارد.
به طور کلی شرکت توان فنی و اجرایی حوزه فعالیت خود را به طور کامل دارا بوده لذا ریسک انجام پروژه کم اعلام میگردد.
ریسک های پروژه
• تغییرات قیمت مواد اولیه: معمولا افزایش نرخ مواد اولیه منجر به افزایش قیمت محصولات خواهد شد لکن در صورت تحقق هرگونه ریسک و انحراف از برنامه مالی طرح ریسک مزبور به عهده متقاضی خواهد بود.
• تغییر قیمت محصول: قیمت محصول برآوردی براساس آخرین قیمت فروش شرکت می باشد. تغییر در قیمت محصولات به دلایلی از جمله تغییر در قوانین به عهده متقاضی خواهد بود.
• ایجاد اختلال در خط تولید و عدم امکان تولید به میزان برنامه ریزی شده به هر دلیلی: در صورت وقوع این امر ریسک مزبور به عهده متقاضی خواهد بود و میبایست حداقل سود برآوردی در طرح را از سایر منابع درآمدی خود جبران نماید.
• عدم امکان تحقق برنامه فروش به میزان برنامه ریزی شده: تحقق این امر این ریسک بر عهده متقاضی خواهد بود. در صورت عدم امکان فروش و تولید محصول موضوع طرح متقاضی موظف به جبران آن از محل فروش سایر محصولات خود خواهد بود.
• عدم وصول نقدی مطالبات بابت فروش محصولات و افزایش دوره گردش طرح: براساس رویه های گذشته تحقق این امر پایین برآورد میشود. اما در صورت تحقق این ریسک برعهده متقاضی است.
• آسیب به محصولات و مواد اولیه به هردلیلی (آتش سوزی، سرقت،...): این ریسک در صورت وقوع بر عهده متقاضی میباشد.
• کاهش دوره گردش و درآمد برآوردی در طرح: در صورت وقوع بر عهده متقاضی میباشد.
• کاهش حاشیه سود: این ریسک برعهده متقاضی میباشد.
• کاهش حاشیه سود به دلیل جابجایی مرکز هزینه توسط سهامدار عمده: این ریسک برعهده متقاضی میباشد.
معرفی شرکت
شرکت تولیدی زنجان برنز در سال 1368 بهصورت سهامی خاص در شهرستان قزوین تأسیس شده و در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. این شرکت پس از اخذ جواز تأسیس از اداره صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به احداث واحد تولید پررنات پتاسیم، تری اکسید مولیبدن (اکسید مولیبدن)، فرو مولیبدن با ظرفیت اسمی اولیه 4200 تن اقدام نموده و در ادامه پس از اخذ پروانه بهره برداری در تاریخ 20/11/1372 فعالیت تولیدی خود را آغاز نموده است.
سهام داران
اعضا هيئت مدیره
































































































































































سلام و عرض ادب...چرا سکوهای دیگه مبلغ زیر یک میلیون تومان هم میشه سرمایه گزاری کرد ولی این سکو نمیشه؟
سلام وقت بخیر . هر سکویی شرایط اختصاصی خودشو داره و فعلا در سکوی نوین کراد حداقل مبلغ سرمایه گذاری یک میلیون تومان می باشد.