تامین سرمایه در گردش جهت تولید آمپول پیرومول ( استامینوفن تزریقی)
- خلاصه طرح
معرفی طرح
بر اساس اظهارات متقاضی دوره گردش عملیاتی طرح 12 ماه میباشد. بنابراین با توجه به طول زمان اجرای طرح، تولید تولید آمپول پیرومول ( استامینوفن تزریقی) در 1 دوره 12 ماهه صورت میگیرد. لازم به ذکر است دوره گردش عملیاتی بر اساس صورتهای مالی سال 1402، 329 روز میباشد اما براساس اظهارات سرمایه پذیر این مدت برای طرح مزبور حدود 365 روز در نظر گرفته شده است.
بر اساس اظهارات متقاضی و فاکتور خرید مواد اولیه، هزینه تولید هر آمپول، به طور میانگین حدوداً 49,500 ریال میباشد که مجموع هزینهها در طول 12 ماه برای تولید 4,985,859 عدد آمپول پیرومول ( استامینوفن تزریقی) مبلغ 246,800 میلیون ریال پیشبینی میگردد.
همچنین پیشبینی درآمد فروش 12 ماهه آمپول پیرومول ( استامینوفن تزریقی) بر اساس اظهارات متقاضی، به ازای هر آمپول به طور میانگین 171,600 ریال میباشد. درآمد حاصل از 4,985,859 عدد آمپول پیرومول ( استامینوفن تزریقی) در طول 12 ماه، معادل 855,573 میلیون ریال برآورد میگردد.
خلاصه ارزیابی نوین کراد
سرمایهگذاران در پرداخت سود نسبت به سرمایهپذیر در اولویت خواهند بود. به عبارت دیگر، در صورتی که مقدار فروش ذکر شده در طرح به هر دلیلی از آنچه که در طرح پیشبینی شده کمتر شود، سرمایهپذیر موظف است که از سهم سود خود، سود پیش بینی شده سرمایهگذاران را پرداخت نماید.
همچنین با توجه به وجود مانده تسهیلات بانکی اخذ شده در حساب های شرکت و برنامههای جذب سرمایه آتی، ذکر این نکته ضروری است که متقاضی متعهد میشود انجام تعهدات خود در قبال سرمایهگذاران این طرح (پرداخت اصل و سود محقق شده)، را نسبت به پرداخت اقساط تسهیلات بانکی فعلی و هرگونه تسهیلات دریافتی دیگر در آینده، در اولویت قرار دهد. لذا سرمایه پذیر موظف است جریانات نقدی خود را طوری مدیریت نماید که بتواند تعهدات خود نسبت به سرمایهگذاران طرح حاضر را مطابق با موارد پیشبینی شده در طرح ایفا نماید.
ریسک های پروژه
• تغییرات قیمت مواد اولیه: معمولا افزایش نرخ مواد اولیه منجر به افزایش قیمت محصولات خواهد شد لکن در صورت تحقق هرگونه ریسک و انحراف از برنامه مالی طرح ریسک مزبور به عهده متقاضی خواهد بود.
• تغییر قیمت محصول: قیمت محصول برآوردی براساس آخرین قیمت فروش شرکت می باشد. تغییر در قیمت محصولات به دلایلی از جمله تغییر در قوانین به عهده متقاضی خواهد بود.
• ایجاد اختلال در خط تولید و عدم امکان تولید به میزان برنامه ریزی شده به هر دلیلی: در صورت وقوع این امر ریسک مزبور به عهده متقاضی خواهد بود و میبایست حداقل سود برآوردی در طرح را از سایر منابع درآمدی خود جبران نماید.
• عدم امکان تحقق برنامه فروش به میزان برنامه ریزی شده: تحقق این امر این ریسک بر عهده متقاضی خواهد بود. در صورت عدم امکان فروش و تولید محصول موضوع طرح متقاضی موظف به جبران آن از محل فروش سایر محصولات خود خواهد بود.
• عدم وصول نقدی مطالبات بابت فروش محصولات و افزایش دوره گردش طرح: براساس رویه های گذشته تحقق این امر پایین برآورد میشود. اما در صورت تحقق این ریسک برعهده متقاضی است.
• آسیب به محصولات و مواد اولیه به هردلیلی (آتش سوزی، سرقت،...): این ریسک در صورت وقوع بر عهده متقاضی میباشد.
• کاهش دوره گردش و درآمد برآوردی در طرح: در صورت وقوع بر عهده متقاضی میباشد.
• کاهش حاشیه سود: این ریسک برعهده متقاضی میباشد.
• کاهش حاشیه سود به دلیل جابجایی مرکز هزینه توسط سهامدار عمده: این ریسک برعهده متقاضی میباشد.
معرفی شرکت
شرکت تحقیقاتی و تولیدی واریان فارمد در سال 1388 تاسیس گردید و تحت شماره 1496 اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است. فعالیت اصلی شرکت بر اساس ماده 2 اساسنامه ارائه کلیه فعالیتها در زمینه تهیه، تولید، خرید و خدمات پس از فروش کلیه تجهیزات، قطعات و لوازم پزشکی و بیمارستانی و آزمایشگاهی، تمام ملزومات دارویی و تولید مواد اولیه دارویی مورد نیاز کارخانجات داروسازی و غذایی و آرایشی و بهداشتی، مشاوره، اقدام یا مشارکت در تولید و ساخت و واردات(عادی/فوریتی) تمامی انواع داروهای انسانی و حیوانی و فرآوردههای دارویی و بیولوژیکی و زیست دامها و داروهای نو ترکیب و نانو ترکیب و ....می باشد.
دیدگاهی وجود ندارد